Dé barbier voor Eindhoven

Bent u als man ook wel eens in de war? Waarom vinden de dames in onze omgeving het toch altijd zo’n traktatie om naar de kapper te kunnen gaan? Eigenlijk is dat heel begrijpelijk, mits u als echte man weet waar u moet zijn! Onder de rook van Eindhoven vindt u namelijk dé barbier voor alle mannen die dat ook eens willen ervaren. Bij Herenkapper De Barbier in Veldhoven maakt u kennis met de tweede generatie herenkappers en wij verstaan ons vak als geen ander. Ontdek dus ook dat naar de kapper gaan een feestje kan zijn, bij de beste barbier die Eindhoven zich wensen kan!

Wat betekenen wij als barbier voor Eindhoven?

Als barbier verheffen we het kappersvak naar een geheel nieuw niveau, we bieden comfort, gezelligheid en boven alles, kwaliteit. We zijn in 2013 uitgeroepen tot de Leukste Kapsalon van Noord-Brabant. In 2014 hebben we ons zelfs te weten overtroeven, door uitgeroepen te worden tot de Leukste Kapsalon van Nederland! De beste kwaliteit is voor Eindhoven dus wel heel dichtbij te halen. Als barbier vinden we het iedere dag weer een feest om met de haardracht van de Eindhovense mannen aan de slag te kunnen gaan.

Onze voordelen als barbier voor Eindhoven

Wij werken niet op afspraken, dus vrijblijvend binnen wandelen wanneer het u in Eindhoven uitkomt, is het uitgangspunt. Het kan soms zijn dat u bij ons eventjes moet wachten, we zijn immers populair als barbier! Wachten is bij ons echter ook een feest, want de koffie staat altijd voor u klaar. Bent u geen koffiedrinker? Geen punt, want een blikje fris is zo uit de koelkast getoverd. Terwijl u wacht op uw barbier, pakt u er gerust even de krant of een van de iPads erbij. Gemak dient te mens toch?

Onze service wordt beoordeeld met:

Herenkapsalon de Barbier 8,5 van 10 gebaseerd op 411 beoordelingen.
Bekijk beoordelingen