Verkiezing Leukste Kapsalon van Nederland 2015

Dit jaar is de verkiezing Leukste Kapsalon van Nederland 2015 gewonnen door Herenkapsalon de Barbier uit Veldhoven, Noord-Brabant. Het is voor het 2e jaar opeenvolgend dat deze Award, de grootste verkiezing in het kappersvak, is gewonnen door Herenkapsalon de Barbier. Herenkapsalon de Barbier stond als enigste salon voor de derde keer in de landelijke finale. De Verkiezing is een pure publieksprijs waardoor alleen de stem / menging van de klant telt. Er is ook een goed doel aan verbonden namelijk Stichting Haarwens. Zij kregen een cheque ter waarde van € 1000,00 overhandigd. De presentatie van de uitreiking was in handen van Miss Universe Nederland Kim Kötter.

Herenkapsalon de Barbier is een pure herensalon in Barbershop style. De barbers die werkzaam zijn
bij Herenkapsalon de Barbier zijn al bijna 50 jaar gespecialiseerd in de laatste heren coupes en baarden. Door de ontspannen sfeer is het zeer relaxt in deze salon. Er wordt niet op afspraak gewerkt. Om het wachten aangenaam te maken liggen er diverse kranten, mannen magazines, diverse iPads, is er free WiFi. Er staat een heerlijk kopje koffie of een blikje fris klaar voor de klant.
Omdat er in een klein team gewerkt wordt is de binding klant - kapper erg vast en weten de kappers bijna alles van hun klanten.