Barbier voordeel

Voor onze klanten hebben we een aantal leuke voordelen gecreëerd. Hierdoor krijgt u als vaste klant de beloning die u toekomt. Ook voor nieuwe klanten hebben we een leuk voordeel. Komt er een nieuwe klant via een bestaande klant, dan wordt de bestaande klant tot ambassadeur gepromoveerd wat ook weer een leuk voordeel oplevert.

Individuele knip-abonnement:

Met ons knip-abonnement kunt u een jaar onbezorgd naar de kapper waardoor u er altijd op en top bijloopt. De abonnementsprijs mag in één keer of in termijnen betaald worden. U heeft een knip bundel ter waarde van de abonnementsprijs plus de opwaardering (deze is afhankelijk van welk abonnement u heeft), bij ieder bezoek dat u aan ons brengt wordt datgene wat u heeft laten doen afgeboekt van uw knip bundel. Hierdoor kan uw korting oplopen
tot € 125,00!

Gezins/groeps knip-abonnement:

Hier geldt hetzelfde als bij het individuele knip-abonnement. Het verschil is dat meerdere personen één knip bundel gebruiken. Bent u met twee personen dan wordt uw knip bundel twee keer zo groot. Hierdoor kan ieder in zijn eigen bezoekfrequentie komen. Plus u krijgt een korting op de abonnementsprijs u krijgt 13 maanden voor de prijs 12 maanden!

Strippenkaart:

Onze strippenkaart geeft een mooi voordeel op uw knipbeurt omdat wij de aankoopprijs van de strippenkaart verdubbelen in de vorm van korting op de daarbij behorende knipbeurten. U kunt met meerdere personen gebruik maken van deze kaart die twee jaar geldig is.

Prijzen Barbier Voordeel

Strippenkaart 11 knipbeurten (aanschafwaarde)

€ 20,00
€40,00 voordeel

Knipabonnement eXtraSmall

€ 160,00
€25,00 voordeel

Knipabonnement Small

€ 210,00
€50,00 voordeel

Knipabonnement Medium

€ 260,00
€75,00 voordeel

Knipabonnement Large

€ 310,00
€100,00 voordeel

Knipabonnement eXtraLarge

€ 360,00
€125,00 voordeel