Over ons

De haarspecialist voor de man van nu

Herenkapsalon de Barbier is al sinds 1968 een begrip als ”de haarspecialist voor de man van nu” voor Veldhoven en omstreken. Inmiddels is de 2e generatie van de familie werkzaam in de salon.

Doordat de herenkappers van de Barbier helemaal gek zijn van het herenvak zijn ze zeer gedreven en bedreven in het maken van de laatste herenkapsels. Wij werken NIET op afspraak, u kunt daarom altijd binnen lopen en is er altijd nog plaats voor u.

Mocht u toch even moeten wachten dan staan er een lekker kopje koffie van Nespresso met een heerlijk Tiny Tony’s Chocolonely, keuze uit diverse blikjes fris en diverse flesjes 0.0 voor u klaar en kunt u zich bezig houden met de uitgebreide mannen lectuur, kranten of met één van de iPad’s. Wij hebben voor u natuurlijk ook een WiFi verbinding.

U kunt bij ons ook het Barbier Voordeel krijgen met het in eigen huis ontwikkelde knip-abonnement en strippenkaart, wat u veel meer voordeel kan opleveren dan alleen maar een verzorgd kapsel.

Wij zijn meerdere keren uitgeroepen tot de Leukste Kapsalon van Veldhoven, Noord Brabant en Nederland. Zo zijn we de afgelopen jaren al vijf keer uitgeroepen tot de Leukste Kapsalon van Veldhoven, vijf keer tot Leukste Kapsalon van Noord Brabant en drie keer Leukste Kapsalon van Nederland.

Over mij

Hallo ik ben Wilfried Leemans geboren in 1966 en heb Herenkapsalon de Barbier in 2002 van mijn vader Jac Leemans overgenomen. Ik ben een echte Veldhovenaar, geboren en getogen. Mijn opleiding heb ik op de kappersvakschool gedaan en mij stages bij mijn vader, van hem heb ik het echte herenvak geleerd. Zoals ze nu zouden zeggen “Old School”. Na mijn kappersopleiding heb ik in diverse herenkapsalons en barber shops gewerkt om zoveel mogelijk ervaring op te doen om vervolgens de salon van mijn vader voort te zetten. We zijn nu bezig om de 3e generatie voor te bereiden om na mij verder te gaan met Herenkapsalon de Barbier.

Contact

Over mij en award winning
Haarproducten van de Barbier
snacken bij kapper de barbier