Barbershop Eindhoven

Unieke barbershop Eindhoven!

Iedere man herkent het, een partner die naar de kapper is geweest maar we merken het per ongeluk niet op. Begrijpelijk uiteraard, want vaak is er een drukke dag aan vooraf gegaan. Maar hebt u er als man in Eindhoven wel eens bij stil gestaan dat de term ‘kapper’ of ‘barbershop’ helemaal niet zoveel kopzorgen met zich mee hoeft te brengen? Bij Herenkapper De Barbier laten we de ultieme mannen namelijk ook als geen ander kennis maken met alle voordelen en feitjes van een echte herenkapper! Jazeker, voor de omgeving van Eindhoven kunnen we stellen dat wij onderscheidend zijn, vernieuwend, maar vooral ook ontspannend. Welkom bij dé barbershop voor heren uit Eindhoven!
barbershop van eindhoven

Wat voor barbershop zijn wij voor Eindhoven?

Een barbershop is een term die lang geleden al in de vergetelheid is geraakt. Geheel onterecht, want ook vandaag de dag kan Eindhoven nog steeds terecht bij een herenkapper, die alleen voor heren bedoeld is. Bij ons wordt het laten aanmeten van een nieuw kapsel een unieke ervaring, een beleving op zichzelf. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat we gewoon een uitstekend adres voor Eindhoven zijn voor de echte mannen die graag een dagje uit gaan. Een barbershop voor Eindhoven, die dus echt alleen maar voordelen biedt en uiteraard een fraai kapsel!
barbershop in eindhoven

Wat hebben we Eindhoven als barbershop te bieden?

Als barbershop staan we voor kwaliteit, wat in 2013 en 2014 bekroond is met provinciale én een landelijke titel. Daar zijn we trots op, maar we zijn nog trotser op het feit dat we al de tweede generatie herenkappers zijn in onze prachtige barbershop. Natuurlijk komt u uit Eindhoven bij onze barbershop langs voor mooi, gekapt haar. Maar daarnaast bieden we ook de best denkbare sfeer. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt altijd bij ons binnen komen lopen!

barbershop eindhoven