Uw originele barbershop in Veldhoven

Een barbershop, een begrip dat haast uit de geschiedenisboeken lijkt te komen. Niets is minder waar, want de barbier is helemaal van nu! Vooral in Veldhoven, want daar vindt u de beste barbershop van Nederland. Wij zijn Herenkapper De Barbier en u vindt ons in het eigen Veldhoven, wel zo makkelijk. Bent u nog niet bekend met wat een barbershop voor u als man kan betekenen? Dan vertellen wij u er graag meer over, want de heren uit Veldhoven kunnen bij ons kennis maken met de beste herenkappers, gemak en kwaliteit.

Wat we als barbershop in Veldhoven te bieden hebben

Wij zijn bij Herenkapper De Barbier in Veldhoven maar liefst de tweede generatie die dit prachtige vak uitoefent. Wat ons onderscheidt van een gewone kapsalon, is dat wij gespecialiseerd zijn in het knippen van herenkapsels. Valt u onder de categorie “oerman” of juist “de bescheiden man”? Het maakt niet uit, want we kunnen met ieder herenkapsel uit de voeten. Bij ons staat als barbershop in Veldhoven kwaliteit hoog in het vaandel en dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2013 zijn we onderscheiden met de titel Leukste Kapsalon van Noord-Brabant. In 2014 zijn we daar nog eens bescheiden overheen gegaan met de titel Leukste Kapsalon van Nederland! Velen uit Veldhoven en omstreken gingen u voor, dus maak ook zelf kennis met wat een barbershop voor u kan betekenen.

Unieke barbershop voor Veldhoven

Wat ons onderscheidt is niet alleen onze kwaliteit en de tweede generatie die iedere dag weer met plezier aan het werk is. We hebben namelijk ook oog voor gemak. We werken namelijk niet op afspraak, u komt gewoon langs wanneer het u schikt. Zit u wat ruimer in de tijd en is het geen probleem voor u om even te moeten wachten? Dan zorgen we ervoor dat u altijd voorzien bent van een kop koffie of fris en natuurlijk wat lectuur of één van onze iPads!

Onze service wordt beoordeeld met:

Herenkapsalon de Barbier 8,5 van 10 gebaseerd op 411 beoordelingen.
Bekijk beoordelingen