Barbershop Veldhoven

Originele barbershop Veldhoven

Barbershop Veldhoven, het klinkt misschien als een begrip uit de geschiedenisboeken. Maar niets is minder waar, want de barbier is helemaal van nu! Herenkapper de Barbier is modern en goed, de beste barbershop van Nederland zelfs! Kom eens langs bij ons in Veldhoven, dan laten we u kennismaken met de beste herenkappers, gemak en kwaliteit.

Wat we als barbershop in Veldhoven te bieden hebben

Herenkapper De Barbier uit Veldhoven is inmiddels al toe aan zijn tweede generatie die het prachtige vak in de barbershop uitoefent. Wat ons onderscheidt van een gewone kapsalon, is dat wij gespecialiseerd zijn in het knippen van herenkapsels. Valt u onder de categorie ‘’oerman’’ of juist ‘’de bescheiden man’’? Het maakt bij ons niks uit, want we kunnen met ieder herenkapsel uit de voeten. Als barbier in Veldhoven weten we hoe we uw haar perfect kunnen stylen, en dankzij de gemotiveerde mannen weten we dat iedereen met een goed gevoel uit onze barbershop stapt. Helemaal fris en een leuke ervaring rijker.

Kwaliteit én gezelligheid in onze barbershop in Veldhoven

Bij ons in de barbershop in Veldhoven staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2013 en 2016 zijn we onderscheiden met de titel Leukste Kapsalon van Noord-Brabant. In 2014, 2015 én 2017 zijn we daar nog eens bescheiden overheen gegaan met de titel Leukste Kapsalon van Nederland! Velen uit Veldhoven en omstreken gingen u voor, dus maak ook zelf kennis met wat een barbershop voor u kan betekenen. De kwaliteit komt bovendien terug in onze eigen productlijn: Spikyhairwear. Zo kunt u iedere model creëren. We maken de producten zelf, waardoor ze ook nog aan te schaffen zijn voor de laagste prijs!
barbershop veldhoven

Unieke barbershop voor Veldhoven

Wat ons als barbershop in Veldhoven onderscheidt is niet alleen onze kwaliteit en de tweede generatie die iedere dag weer met plezier aan het werk is. We hebben namelijk ook oog voor gemak. We werken namelijk niet op afspraak, u komt gewoon langs wanneer het u schikt. Zit u wat ruimer in de tijd en is het geen probleem voor u om even te moeten wachten? Dan zorgen we ervoor dat u altijd voorzien bent van een kop koffie of fris en natuurlijk wat lectuur of één van onze iPads! Bij onze barbershop in Veldhoven komt u niet alleen voor een nieuw kapsel, maar ook voor de gezelligheid en het onderonsje met de mannen van Herenkapper De Barbier.

Binnen wandelen in onze barbershop in Veldhoven

Wilt u zelf ook eens de ervaring van een echte barbershop beleven? Voor een barbershop in de omgeving van Eindhoven komt u het beste eens langs bij ons in Veldhoven. U kunt gewoon binnen komen wandelen, dan zorgen wij dat u een prachtig herenkapsel krijgt! Voor meer informatie of vragen over onze barbershop kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
barbershop van veldhoven