Barbier Veldhoven

Dé barbier Veldhoven

Ooit al eens gehoord van een barbier in Veldhoven en omstreken? Wilt u eens wat anders met uw kapsel maar vindt u naar de kapper gaan maar niks? Dan wordt het tijd dat u kennismaakt met Herenkapper De Barbier Veldhoven. Wij zorgen ervoor dat u een strak kapsel krijgt en nog een gezellige middag beleeft ook. Loop snel een keer binnen!

Over mij en award winning

Beleving van de barbier van Veldhoven

Voor mannen is naar de kapper gaan geen bijzondere aangelegenheid. Waarom vinden dames het dan toch altijd zo’n traktatie om naar de kapper te kunnen gaan? Het is heel begrijpelijk, mits u als echte man weet waar u moet zijn. Dat is namelijk in de barbershop van dé barbier van Veldhoven. Bij Herenkapper De Barbier in Veldhoven maakt u kennis met de tweede generatie herenkappers. Wij verstaan ons vak als geen ander. Ontdek dus ook dat naar de kapper gaan een feestje kan zijn, bij de beste barbier die Veldhoven zich wensen kan. Bij ons krijgt u een echte beleving.

Wat betekenen wij als barbier voor Veldhoven

Als barbier in Veldhoven verheffen we het kappersvak naar een geheel nieuw niveau. We bieden u dan ook comfort en gezelligheid, maar boven alles, kwaliteit. Bij ons is het krijgen van een nieuw kapsel dan ook een belevenis op zich. Daarvoor zijn we ook beloond. Zo zijn we in 2013 en 2016 uitgeroepen tot de Leukste Kapsalon van Noord-Brabant. Een jaar later werden we zelfs de Leukste Kapsalon van Nederland!

In 2015 kregen we deze titel voor het tweede jaar op rij toebedeeld! In 2017 werden we zelfs voor de derde keer uitgeroepen tot Leukste Kapsalon van Nederland. Voor de beste kwaliteit hoeft u dus niet verder te zoeken naar een barbershop in de omgeving van Eindhoven. Als barbier vinden we het iedere dag weer een feest om met de haardracht van de mannen van Veldhoven aan de slag te kunnen gaan.

Onze voordelen als barbier in Veldhoven

Wanneer u kiest voor Herenkapper De Barbier uit Veldhoven kunt u profiteren van onze voordelen. Zo werken wij niet op afspraken, maar is ons uitgangspunt dat u vrijblijvend binnen kunt wandelen als het u uitkomt in. Het kan soms zijn dat u bij ons eventjes moet wachten, we zijn immers populair als barbier! Wachten is bij ons in Veldhoven echter ook een feest, want de koffie staat altijd voor u klaar. Bent u geen koffiedrinker? Geen punt, want een blikje fris is zo uit de koelkast getoverd. Terwijl u wacht op uw barbier, pakt u er gerust even de krant of een van de iPads erbij. Gemak dient te mens toch?

Langskomen bij de barbier in Veldhoven

Wilt u ook eens meemaken hoe het is om met alle plezier naar de kapper te gaan? Kom dan langs bij de enige echte barbier van Veldhoven. Wij helpen u graag, dus loop vooral binnen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we het met u.
herenkapper de barbier veldhoven